Randweg 15a
5711 DJ Someren

Telefoon:

0493 - 49 43 51

Diensten

Diensten

Complete airco check
Houdt de airco uw auto op de juiste temperatuur? Ontwasemt de airco de autoruit slecht? En blaast hij nog frisse lucht? Laat bij ons uw airco checken. Ook als het geen zomer is.

Het gehele airco systeem van uw auto wordt gecontroleerd. Zo weet u bijvoorbeeld of het airco filter nog goed werkt. Of dat de verdamper en condensor van de airco aan reiniging toe zijn.

airco_check

Ophaal service
Onze ophaalservice werkt heel eenvoudig. Je kunt via telefoon of mail een afspraak maken voor onderhoud van je auto. Op de afgesproken datum komen wij ’s ochtends de auto halen. Die krijgt de benodigde onderhoudsbeurt en op de afgesproken tijd brengen wij je auto weer retour. Uitsluitend gekwalificeerde vakmensen werken aan jouw auto.

ophaalservice

Uitlijnservice
Naast de juiste banden is ook de uitlijning van groot belang. Wanneer de banden van uw auto niet goed uitgelijnd staan zult u dit merken aan de auto. Bovendien zorgt een verkeerde uitlijning ervoor dat de banden sneller slijten. Het is dus in het belang van uw veiligheid en uw portemonnee dat alle wielen goed uitgelijnd zijn.

img_3319

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen. Volgens deze regelgeving moet u uw personenauto of bedrijfsauto die – beladen – niet zwaarder mag zijn dan 3.500 kg, jaarlijks laten keuren.

APK

Totaalonderhoud
Om uw auto 100% betrouwbaar en in topconditie te houden, is het nodig dat er regelmatig met een deskundig oog naar gekeken wordt. Met vakkundige monteurs en een modern uitgeruste werkplaats hebben wij alles in huis voor het onderhoud en reparatie van alle merken auto's. U bent zo verzekerd dat uw auto in goede handen is.

Totaal Onderhoud

1961_rdw_logo_new

bovag-logo

NATIONALE-AUTOPAS