Randweg 15a
5711 DJ Someren

Telefoon:

0493 - 49 43 51

Garantie

Garantie

De Auto Bedrijven Associatie (ABA) is een afdeling van de BOVAG waarbij de niet merkgebonden autobedrijven zijn aangesloten. Klikt U op het logo om naar de website te gaan.

De Nationale Auto Pas. De NAP is de enige onafhankelijke instantie waar de historie van een auto zoveel mogelijk wordt vastgelegd. Voor meer informatie over de NAP klikt U op het logo.

Via PlusAdvies kunt u heel eenvoudig uw voertuig bij de meest voordelige verzekeraar onder brengen. PlusAdvies maakt voor u een uitgebreide offerte met diverse premies waarbij u eenvoudig een keuze kunt maken. Voor meer informatie over PlusAdvies en directe premieberekening klikt u op het logo.

Onze garantie op auto's is volgens BOVAG voorwaarden 6 of 12 maanden. Tevens hebben wij zelf een ophaaldienst bij pechgevallen en repareren we voor leasemaatschappijen. Bij veel van onze occasions leveren wij een BOVAG garantiepas. Dit betekent:

  • zekerheid met betrekking tot garantie en geschiedenis van de kilometerstand van de auto (NAP);
  • standaard BOVAG Garantie van minimaal 3 maanden op onderhoud- en reparatiewerkzaamheden;
  • tandaard BOVAG Garantie van minimaal 6 maanden op verborgen gebreken van gekochte gebruikte auto's en onderdelen/toebehoren;
  • duidelijke en betrouwbare voorwaarden getoetst door o.a. ANWB en Consumentenbond;
  • onafhankelijke bemiddeling bij een geschil; geschillenbeslechting bij de Stichting Geschillencommissie.
Unknown

 

NATIONALE-AUTOPAS

 

 

1961_rdw_logo_new

bovag-logo

NATIONALE-AUTOPAS